Mallorca är en vacker plats och är ett mycket populärt semestermål för människor som vill uppleva allt som ön har att erbjuda. Eftersom ön har många olika kulturer och händelser är det viktigt att du besöker Mallorca så snart som möjligt. Mallorca är känd för sina stränder, såväl som det fina vädret som denna ö har under hela året. Det finns också flera unika festivaler som äger rum varje år på Mallorca. Om du är en älskare av konsten, kommer du att bli glad att besöka denna fantastiska ö.

Mallorca är perfekt för familjer och barn med små barn. Det finns många attraktioner och aktiviteter som du kan göra, och barnen kommer att förtrollas av öns sevärdheter och ljud. Klimatet är varmt året runt och innebär att vädret ofta är varmt och soligt.

Aktiv semester

Mallorca är full av aktiviteter året runt, och du kan njuta av många internationella flyg till Spanien från många delar av världen. Till exempel kan du flyga till Mallorca och åka till Costa Blanca, Las Palmas eller Magaluf.  Mallorca är de mest avslappnade på Balearerna och det finns många sätt att hitta sätt att spendera din tid på. Du kan njuta av en grillfest i en av de många restaurangerna vid stranden. Eller så kan du delta i en klassisk spansk fiskeutflykt och låta lokalbefolkningen visa dig hur du fångar din egen fisk.

Det finns ett antal stränder som du kan välja mellan när du besöker Mallorca. Basha Beach är den mest populära och har hem mer än 25 miles av vita sandstränder. Riviera Maya Beach är känd för sina breda sandstränder och är den perfekta destinationen för en trevlig dag på stranden.

Mallorca har många attraktioner inklusive slottet Circo Santa Maria, som är en av de vackraste slott i Europa. Detta vackra slott är omgivet av en naturlig tallskog och är idealisk för en romantisk kväll. Du kan också besöka en av de många kyrkorna på Mallorca och ta en rundtur på denna fantastiska historiska plats.

Det mest populära sättet att ta sig runt Mallorca är med bil. Det finns gott om bilar och skåpbilar av god kvalitet som du kan hyra i orterna, alternativt kan du hyra en cykel. Det finns många self-drive turer som du kan gå med för att se hela ön.

För mer resetips besök denna sida snabbsemester.se.